Deeper Than Ever... Greece as Possible... ...

" DeepGreece© "


Saturday 7 May 2011

All about “DeepGreece.com”


All about “DeepGreece.com”

Στόχοι κι Επιδιώξεις
Αποτελεί προτεραιότητά μας το να φέρουμε στην επιφάνεια το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας, αυτής που ζει ακόμα ελεύθερη από το άρμα των συμβάσεων και των συμβιβασμών. Της Ελλάδας των Δημιουργικών ανθρώπων, αυτών που θέλουν να αναπνέουν ελευθέρα τον αέρα των βουνών και την αύρα της απέραντης θάλασσας της.
Θέλουμε να σας δείξουμε τις μεριές που ζει η πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου, με τρόπο απαλλαγμένο από τα χιλιοειπωμένα κι ανόητα κλισέ.
Δημιουργούμε Documentaries και Διαφημιστικά Videos που προσπαθούμε να περιέχουν την αίσθηση που αποπνέει ο κάθε τόπος και να αναδεικνύουν τις πραγματικές ομορφιές του… και συνάμα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε την διασάλευση της φύσης και του περιβάλλοντος.
Φτιάχνουμε οδοιπορικά που περιγράφουν τις πραγματικές αισθητικές διαστάσεις και την ιστορία των πόλεων και των χωριών που επισκεπτόμαστε.
Γράφουμε Άρθρα για τους μύθους όσο και για την ζωή των ανθρώπων και προσπαθούμε να έχουμε μια ζωντανή οπτική που να είναι μοναδική κι όσο γίνεται μακριά από την άπνοη και ξύλινη περιγραφή των τουριστικών αξιοθέατων.
Κάνουμε μια εντελώς εναλλακτική πρόταση τουρισμού για τόπους και μέρη που μας έχουν μαγέψει και τρόπους διαβίωσης που θα κάνουν ένα απλό διήμερο μια απόλυτη εμπειρία ζωής.
Δημοσιεύουμε τις Συμβουλές Για Γεωναύτες. Ένα περιοδικό για τον άνθρωπο, τη φύση, την επιβίωση, τον εξοπλισμό, τις τεχνικές, τα μυστικά, την εμπειρία και τους τρόπους για να ζήσει κάποιος σε μέρη απάτητα από τον πολιτισμό και τον αέναο θόρυβο των πόλεων. Φτιάχνουμε το «Map The DeepGreece», Χάρτες με Off Road διαδρομές που η ομορφιά τους θα σας κόψει την ανάσα.
Διοργανώνουμε εκδρομές, Events και εξορμήσεις με στόχους που αφορούν στη προώθηση της Ανείπωτης ομορφιάς της Ελληνικής Γής και την προστασία της. Δημιουργούμε τον πρώτο ανεξάρτητο μη κυβερνητικό οργανισμό βοήθειας της φύσης και των ανθρώπων της που δεν χρηματοδοτείται από το δημόσιο αλλά από τα μέλη και τους φίλους μας.
Βοηθάμε στην καλώς εννοούμενη τουριστική ανάπτυξη κραυγαλέα υποβαθμισμένων ή τελείως άγνωστων περιοχών της Ελλάδας, με τρόπους που είναι εντελώς ριζοσπαστικοί και απόλυτα αποτελεσματικοί.
Προωθούμε και χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνολογίες για την χαρτογράφηση δρόμων του αγροτικού και δασικού δικτύου που τους εντάσσουμε στο πλαίσιο Χαρτών του «Map The DeepGreece©» και θα εκδίδουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του εναλλακτικού αθλητισμού που αποτελεί μια εντελώς νέα τουριστική τάση, με εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Ενισχύουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη φύση και προτείνουμε ουσιαστικούς τρόπους για την οικολογική ενημέρωση κι εκπαίδευση των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν.
Κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη όλων εκείνων των προϋποθέσεων και υποδομών που θα φέρει τον άνθρωπο κοντύτερα στην υπέροχη ελληνική γη και ιστορία.
Παράγουμε καινοτόμα διαφήμιση και προωθούμε νέα προϊόντα και ρηξικέλευθες υπηρεσίες στον τύπο την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Είμαστε η DeepGreece© και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να βοηθήσουμε.

One life.
One Chance to Live it.
Just a Drop in the Vast River of Time.
 " DeepGreece© "



Copyright © 2011 Deepgreece.com All rights reserved. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την έγγραφη άδεια της DeepGreece. Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook

No comments: